mikor mi, általában én

"A tengerpartot járó kisgyerek mindíg talál a kavicsok közt egyre, mely mindöröktől fogva az övé, és soha senki másé nem is lenne"

frissen rámhullott falevelek

  • Mano Negra: Csak kis technikai kekeckedés: a spamküldés és a webes reklámhordozás nem ugyanaz; lehet, hogy az ... (2007.08.26. 23:31) hm
  • Agent Angel: pedig semmi izgalmas nem történt. leszámítva, hogy egy mondatot sem tudtam írni, mivel nem ment a ... (2007.08.23. 00:20) napközben
  • Bóbita: bikini. és tudom, persze hogy van, nem is az volt az állítás, hogy ez a legjobb, amit valaha írtak... (2007.08.22. 11:08)

amiket régebben görgettem

hej, ha ...

2007.06.23. 20:04 Bóbita

hej ha fiú lennék. megcsinálnám az elrontott linkeremet, hogy ne akarjon minden bevitt link egy másik konkrét blogra utalni. és meggyőzném továbbá a kádamat arról, hogy ez nagyon nem jó, amit most csinál. eddig egy ideje nem működött a zuhany. azután kezdett egyre kevesebb víz folyni a csapból. és most, két napja áttört valami a kis lelkében, mert most a zuhanyból ömlik a víz (melegállásnál a hideg és vica versa), de nem ám onnan, ahonnan a hétköznapi zuhanyokból, a kis lukakon át, hanem ügyesen lefejtette a zuhanyfejet egy kicsit, és oldal spriccel, erősen. közben dühösen kis vízköveket  köpköd, de olyan gyorsan, hogy köpködés közben nem látni, csak egyszer csak ott vannak. gondolom, hogy bevízkövesedett, és mint  a karsztvíz, most felszínre tör, de mégis jobb lenne, ha a csapon jönne. bár most van zuhany, eddig meg az volt a bajom. szeretek így együtt élni a lakás más lakóival, bár más azt hiszem, lustaságnak hívná hozzáállásomat. de majd ha végre vége lesz, akkor majd aztán mindenféle szerelőt idecsődítek.

nagyon szép most a fürdőszoba ablakából a közvetlen falat beborító borostyánra eső napfény. olyan nagyon meleg nap volt ma de már kellemes melegnapszíne van.

hülye migrén azt hiszi, hogy viszem pöttyöshöz a buliba. félek, hogy igaza lesz.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meder.blog.hu/api/trackback/id/tr3104541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bortsa 2007.06.25. 12:43:47

kis lukacsos részt lecsavarni, vízkőoldó szerrel alaposan átmosni (a zuhanyfejet is!), visszacsavarni!

ha egybe van öntve, akkor csavarás nélkül vízkődoldószert applikálni a rózsára.

nem kell ide férfi :D mert a végén nagy igyekezetében szétszedi a csaptelepet!

pöszméte 2007.06.29. 19:54:16

a buli amúgy pöttyösnél igen jó volt, ismét sokat beszélgettem, hódolatot is arattam, megfontoltan keveset ittam, és migrént lenyomtam és kifejezetten jól éreztem magam :)
süti beállítások módosítása