mikor mi, általában én

"A tengerpartot járó kisgyerek mindíg talál a kavicsok közt egyre, mely mindöröktől fogva az övé, és soha senki másé nem is lenne"

frissen rámhullott falevelek

  • Mano Negra: Csak kis technikai kekeckedés: a spamküldés és a webes reklámhordozás nem ugyanaz; lehet, hogy az ... (2007.08.26. 23:31) hm
  • Agent Angel: pedig semmi izgalmas nem történt. leszámítva, hogy egy mondatot sem tudtam írni, mivel nem ment a ... (2007.08.23. 00:20) napközben
  • Bóbita: bikini. és tudom, persze hogy van, nem is az volt az állítás, hogy ez a legjobb, amit valaha írtak... (2007.08.22. 11:08)

amiket régebben görgettem

a nyulak

2007.04.17. 20:44 Bóbita

a nyulak tegnap még beleszóltak az életembe, de ezt csak ma reggel tudtam meg. anyám tegnap azon az ideges, lefojtottan hisztis hangján felhívott, hogy tudok-e valamit MA-ról. mondtam, hogy úgy tudom, hogy épp érte tart ki Bécs szép városába (biztos nagyon boldog volt tőle este tízkor). mire anyám, hogy de hát nincsen itt, és már háromnegyedkor megjött az ő vonata, és MA meg még korábbra ígérte magát, és AZONNAL nézzem meg, hogy ő hogyan juthat haza most este Bécsből. másik fülemen nővérem a skypon, nyugtatom anyámat, MA biztos úton van (persze MA szokásos mobil-gyűlölete most is győzött, roaming-aktiválás-hiánnyal súlyosbítva, így ő utolérhetetlen, nyilván boldogan lemaradva anyám hisztijéről). szóval kerestünk vonatot, buszt, persze minden már elindult és ha még nem, akkor a másik pályaudvarról, és ha nem akkor reggel nyolckor volt Pesten. mindegy, anyánk-nyugtatás-céljából keresgettünk, addig-addig amíg a mama felhívott és mondta, hogy MA begörgött. másnap anyám teljesen magától eltérő módon felhívott, és a nyulakra fogta az egészet :)

mindeközben roppant izgalmas és éredkfeszítő csevejt folytattunk FF-ben, bár egy tag hiányzik, mert nem fejlettkedte még fel magát a skypra. hangos vagy nem hangos, fizikai és nem fizikai kényszer, és ezek kapcsolata a feminizmussal. nincsen, csak az egészséges emberi (spec. női néha) öntudattal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meder.blog.hu/api/trackback/id/tr5359969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása