mikor mi, általában én

"A tengerpartot járó kisgyerek mindíg talál a kavicsok közt egyre, mely mindöröktől fogva az övé, és soha senki másé nem is lenne"

frissen rámhullott falevelek

  • Mano Negra: Csak kis technikai kekeckedés: a spamküldés és a webes reklámhordozás nem ugyanaz; lehet, hogy az ... (2007.08.26. 23:31) hm
  • Agent Angel: pedig semmi izgalmas nem történt. leszámítva, hogy egy mondatot sem tudtam írni, mivel nem ment a ... (2007.08.23. 00:20) napközben
  • Bóbita: bikini. és tudom, persze hogy van, nem is az volt az állítás, hogy ez a legjobb, amit valaha írtak... (2007.08.22. 11:08)

amiket régebben görgettem

hülye ügyfél, élelmes én

2007.05.17. 23:48 Bóbita

ma csevejzsivajogtam, és fáradt vagyok a továbbihoz. meg ami azon felül van, az nem is olyan jó. beszéltem elviselhetetlen ügyféllel, aki egy átok, és emberiség elleni bűn és akkora tapló, hogy csak na. mikor már tíz perce nyögte nekem, hogy hogy húzódik az ügy, és miért nem írtunk alá, és ő nem tudja, hogy miért akadályozzuk így (holott a másik fél ügyvédje akadt fenn valamin, mert én mér reggel fennakadtam, de azzal szerencsére mindenki egyetértett, kivéve ezt a barmot mert ez akkor még aludt), szóval ekkor beszóltam neki, hogy én nagyon fájlalom, hogy ő ideges és zavarja az idő múlása, mert tudom, hogy neki ettől fáj a hasa, de sajnos nem tehetek semmit. ezt lassan felfogta, miután beszivárgott az agyába, hogy a neki is cc-zett emilt nem én írtam, és abban van az, amin éppen mindenki zsezsgett, lerakta a telefont. és még szörnyű visszataszítóan veszi a levegőt is (olyan hülyén szuszog). eközben egy másik végstádiumos ügyben is jönnek-mennek az emilek, és közben duedili és report. de már csütörtök van, és én holnap színházba megyek. anyámat viszem a krétakör siráj-ra (sic!), ahová már régen akar menni. én meg életemben először időben (azaz 5 perccel a felajánlás után) csaptam le egy kollega által felkínált jegyre, így most sorbanállás nélkül okozhatok örömet anyámnak és nekem. remélem tényleg jó lesz :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meder.blog.hu/api/trackback/id/tr8878649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pöszméte 2007.06.03. 18:51:53

a történethez persze hozzátartozik, hogy a munkahely az utolsó hónapokban is fehéríti a fogait, és természetesen mivel nekem kellett kiküldeni a reportot (mert mások fáradtak voltak, és jajj már elmennek, teszem hozzá én hányszor voltam fáradt és hényszor mndtam le vagy már nem is szerveztem meg a programot, de ez nem fontos) szóval 6 kerek perccel hét után értünk oda. nem engedtek be, pedig anyám az undokhideg hangjával is próbálkozott, és kedvesek is voltunk. mondták (miután kedvesek voltunk), hogy akkor másnap menjünk el a jeggyel, de anyám aznap osztálytalálkozott, én meg a hasammal döglődtem odahaza :(.
süti beállítások módosítása