mikor mi, általában én

"A tengerpartot járó kisgyerek mindíg talál a kavicsok közt egyre, mely mindöröktől fogva az övé, és soha senki másé nem is lenne"

frissen rámhullott falevelek

  • Mano Negra: Csak kis technikai kekeckedés: a spamküldés és a webes reklámhordozás nem ugyanaz; lehet, hogy az ... (2007.08.26. 23:31) hm
  • Agent Angel: pedig semmi izgalmas nem történt. leszámítva, hogy egy mondatot sem tudtam írni, mivel nem ment a ... (2007.08.23. 00:20) napközben
  • Bóbita: bikini. és tudom, persze hogy van, nem is az volt az állítás, hogy ez a legjobb, amit valaha írtak... (2007.08.22. 11:08)

amiket régebben görgettem

pathologic and pathetic

2007.06.11. 01:19 Bóbita

ma dvd-éberálomból hazafelé a következő kóros és szánalmas eseményekkel találkoztam:
- éjjel háromnegyed egykor beugrottam az irodába (holnap reggel tárgyalás, bent kinyomtatandó beadvány, kóros)
- bent voltak hárman kollégáim (kóros, de igaz, hogy egy azért volt bent, mert holnap tanul és előredolgozik, a másiknak felgyűlt hétközben és tüzet old, a harmadik meg azért van bent, mert a második bent van /ez utóbbi szánalmas/)
- a buszofőr előregördült a pirosnál, hogy alaposan szemügyre vehessen és megbizonyosodjon arról, hogy valóban egy nő vagyok, spagettipánttal. ehhez belehajtott a pirosba, de cél szentesíti az eszközt (nem is tudom melyik)
- az utcánkban rekordot döntenek a parkolásra képtelen emberek: három olyan hely is van, ami nemhely, mert utcatársaim nem ismerik a párhuzamos fogalmát, és két kocsi közé közel keresztbe állnak, nehogy véletlenül más beállhasson.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://meder.blog.hu/api/trackback/id/tr7596452

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cbd olej ceneo 2018.08.19. 00:50:10

A tudatos szülő - Fejlesztő módszerek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása